Gepost door: Dirk Poot | 2012/04/17

Verzoekschriftprocedure in executiegeschil tegen stichting BREIN gestart.

PERSBERICHT

Verzoekschriftprocedure in executiegeschil tegen stichting BREIN gestart.

Uitspraak vanavond verwacht

Het door de Piratenpartij tegen de stichting BREIN aangespannen executiegeschil wordt op dit moment door de rechtbank Den Haag behandeld.

Naar aanleiding van ons uitdrukkelijke verzoek om onze argumenten betreffende het executiegeschil zo snel mogelijk te horen, heeft mr. Hensen maandagavond 16 april om 22:55 uur besloten om voor vandaag een verzoekschriftprocedure te starten. Hoewel de stichting het hele proces tegen de Piratenpartij zélf in gang heeft gezet, claimde BREIN in elk geval tot de 24 april geen tijd te hebben om zich in deze zaak te verdedigen. Gezien het spoedeisende belang heeft de rechtbank daarom besloten tot deze uitzonderlijke verzoekschriftprocedure.

De Piratenpartij had tot 10:00 uur vanmorgen om haar verzoekschrift in te dienen, dat is inmiddels gebeurd. Stichting BREIN heeft in principe tot 14:00 uur om hierop gemotiveerd te reageren. Vanaf 18:00 uur kan een uitspraak verwacht worden, maar dat zou ook later kunnen worden.

In de loop van de middag zullen wij ons verzoekschrift op het blog plaatsen. Zodra er een uitspraak bekend is zullen wij hierover zo snel mogelijk een nieuw persbericht doen uitgaan.

“De Piratenpartij is ervan overtuigd dat zij in haar juridische gelijk en democratische recht staat en ziet de uitspraak van vanavond dan ook met vertrouwen tegemoet,” aldus Dirk Poot.


Responses

 1. Aha. De advocaten van BREIN kunnen het hele weekend doorwerken, maar door de week zijn ze onbereikbaar…

 2. Pirates are go. Goede zaak de handlangers van de Mafiaa op intelligente wijze aan te pakken. Dwz
  zonder geschreeuw. Waardering!

 3. Natuurlijk heeft BREIN het te druk om te reageren. Nu ten gevolge van BREIN’s heksenjacht tegen het open internet de algemene proxy’s en proxy-lijsten als paddestoelen uit de grond schieten, hebben de heren een dagtaak aan het intimideren van minderjarigen, het verdraaien van rechterlijke uitspraken en het onrechtmatig dreigen met torenhoge dwangsommen. So give them a break, will ya!

  De financiële belangen van de miljardairs van de Amerikaanse film-industrie gaan nu eenmaal voor. Als de Piratenpartij niet gauw inbindt, wordt meneer Tim Kuik heel erg boos, en dan laat hij alle proxy’s, VPN’s, hyperlinks en wat dies meer zij verbieden. Minstens. Een ex parte uitspraak is zo geregeld!🙂

 4. Ik hoop dat Tim Kuik straks van de loopplank af valt!

  De piraten: “De haaien zijn hongerig” Andere piraat: “Oke, laat die hersenloze gast er maar af vallen.” Piraat: “Welke hersenloze gast?” Weer een andere piraat: “Tim Kuik, natuurlijk dat is de enige hersenloze gast op dit schip!”

 5. Aan de moderator: Zou u de reactie(s) die nog in afwachting van moderatie zijn, a.u.b. in behandeling willen nemen? Met vriendelijke groet, Ed Blok

 6. Yeaaaaaaaaaaaaaah Pirates forever,vriendn heb gedonneerd en als ik meer an doen behalve mijn stem uitbrengen,just let me know!!

  “once a pirate,alwyas a F*CKING pirate!!!!!!!!”

  Arrrrr

 7. Hoera, krijgt UilsKUIKen Tim eindelijk eens wat hem toekomt, je zal als kind toch maar zo’n vader hebben!
  Ik zou me rot schamen

 8. hoera hoop dat pirate wind veel geluk r m erkamp


Categorieën

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 116 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: