Gepost door: Ze Moo | 2012/04/24

#PPNL @Radio1NL: “#Piratenpartij wil #verkiezingen ná de zomer”

Beluister het interview met Piratenpartij NL voorzitter Dirk Poot:

> 04:46 min. [Radio 1, KRO Goedemorgen Nederland, 24-04-2012] Radio 1

Aan het eind van het gesprek sluiten presentatoren Sven Kockelmann en Prem Radhakishun een weddenschap af met Dirk Poot over het aantal zetels dat de PPNL in de Tweede Kamer gaat halen bij de komende verkiezingen.


Responses

 1. Erg sterk interview. Dirk had overal een helder weerwoord op.

 2. Dirk Poot heeft het goed gedaan!!

 3. Sven Kockelmann: “Hoeveel zetels?”
  Dirk Poot: “3 zetels”
  SK: “in de Tweede Kamer???”
  DP: “in de Tweede Kamer! Da’s mooi zat.”
  SK: “en als het niet lukt?”
  DP: “als het niet lukt worden het er 2″
  SK: “HAHAHAHAHA”

  .)

 4. Als de media wat meer aandacht aan BREIN vs Nederland besteed worden het er wel meer dan drie!

 5. Je had beter kunnen wedden , voor iedere zetel KRIJG je een fles rum .
  Heeft als voordeel dat hun ook iets moeten doen voor hun rum , kost misschien wat meer maar wel op de lange termijn effectiever

 6. Politieke partijen

  Sinds jaren tachtig is er geen gewone migratie van werkzoekenden richting Nederland. Het verplaatsing van ongewenste, asociale uitstoot van allerlei landen heeft niks mee te maken met de normale immigratie. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Massa ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk. Tot zo lang is dit een bedrog! Ouders in de bijstand. Met 7 kinderen in de wajong. Deze moeten elke 3 maanden melden bij de instanties, dat ze woonachtig zijn in Nederland. Massa verzameling van dit soort brutale volkeren wordt onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de niet naturelle Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de overbodige politieke partijen.
  Een schande dat de Moslimlanden Nederlandse politiek zo sterk kunnen manipuleren. Dergelijke sterke bewegingen hoeven nu zelf geen directe zetels in het parlement hebben. Zo’n beweging heeft dus slechts een bindende ideologie via allerlei organisaties die met het herkomstland integraal opereert, vaak met aanzienlijke macht achter de schermen. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer. Belachelijk is dat de leiders van de islamitische organisaties/moskeen nog geen eens de Nederlandse taal machtig zijn, terwijl hun macht binnen de partijen groter wordt.
  Verwar deze dubieuze constructie echter niet met de voor een democratie cruciaal fenomeen als de buiten-parlementaire beweging. Zie enorme toename van de “positieve discriminatie ambtenaren” binnen de overheid instellingen.
  Veel CDA politici gedragen zich als de vertegenwoordigers van Moslimlanden: Bleker nu even zonder Turkse vlag. Zijn zielige product viert kampioenschaap van Galatasaray in Rotterdam, Amsterdam, Denhaag en Utrecht met de Turkse vlaggen! Ze zijn hier geboren maar voelen ze niks voor Nederland. Dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt is niet verbazingwekkend. Wat een schaamteloze hypocrisie. PVDA, CDA, D66 en Groen links trekken alleen nog meer infiltranten binnen. De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste en een groeiende anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66. Verwarrend is wellicht dat de links-rechts tegenstelling wel in de spreektaal maar niet in de politieke arena samenvalt, gelet op de politieke ideologieën (o.a. zeer achterlijke Turkse en Arabische kolonisatie politiek, verwarrende islamitische ideologie.)die door deze partijen verdedigd worden.
  Probleemwijken worden groter, islam is groeiende en wordt militanter. Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische zuivering aan de gang…
  Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.

  Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. In Nederland zou slechts 18 procent van de Moslims goed Nederlands spreken en 70 tot 80% van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het is bewezen dat de integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur onmogelijk is. EU leiders bevestigen zelf dat ze decennialang met een onmogelijke karwei bezig waren: zie de vermeldingen van CDU, MPU.
  Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding.
  Stem niet op de partijen die Islamitische verbreding niet willen stoppen.

  Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de verblijfsrecht en wordt uitgewezen.
  Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
   
  De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
   
  Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
   

  De dubbele nationaliteit af te schaffen.

  Uithuwelijk is een extra tools voor de islamitische macht verbreiding. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Als een vrouw dit niet wil, en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 

  Ten einde alle zelf veroorzaakte problemen tegen te gaan zullen de partijen voorstellen nieuwe wetten aan te nemen voor de noodzakelijke assimilatie van binnensgesluisde massa, meer propaganda te voeren tegen de invloed van grote mogendheden die via achtergestelde groepen eigen kolonie willen vestigen, hun middelen tegen te gaan, TV schotels belasten, moskeen en islamscholen verbieden, geen positieve discriminatie te belijden.


Categorieën

Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

Doe mee met 116 andere volgers

%d bloggers op de volgende wijze: